Brutarii, patiserii şi cofetarii prepară diferite tipuri de pâine, prăjituri şi alte produse din făină, precum şi ciocolată şi produse de cofetărie.
Cod COR 751201 – brutar
Cod COR 751202 – cofetar
Cod COR 751203 – patiser
Cod COR 751204 – preparator de semifabricate şi preparate culinare
Cod COR 751205 – operator la fabricarea produselor congelate de patiserie şi panificaţie
Cod COR 751206 – decorator produse cofetărie

Cod COR 7512 – 2023 actualizat

Share

Publicate recent

Înregistrarea reducerilor comerciale şi financiare cu exemple | Monografie contabilă

În cadrul tranzacțiilor comerciale, entitățile pot acorda diferite reduceri, de natură comercială sau financiară. Reducerile…

6 ani în urmă

Corectarea erorilor contabile | Monografie contabilă

Erorile constatate în contabilitate se pot referi fie la exerciţiul financiar curent, fie la exerciţiile…

6 ani în urmă

Contul 101 | Capital

Cu ajutorul acestui cont se ţine evidenţa capitalului subscris, vărsat şi nevărsat, în natură şi/sau…

6 ani în urmă

Contul 1018 | Patrimoniul institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare

Cu ajutorul acestui cont se ţine evidenţa patrimoniului deţinut, potrivit legii, de institutele naţionale de…

6 ani în urmă

Contul 103 | Alte elemente de capitaluri proprii

Cu ajutorul acestui cont se ţine evidenţa beneficiilor acordate angajaţilor sub forma instrumentelor de capitaluri…

6 ani în urmă

Contul 104 | Prime de capital

Cu ajutorul acestui cont se ţine evidenţa primelor de emisiune, de fuziune/divizare, de aport şi…

6 ani în urmă