Cod CAEN 1032 | Fabricarea sucurilor de fructe şi legume
12 iunie 2018

Cod CAEN 1039 | Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.

Grupa CAEN 103 | Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor

Codul CAEN 1039 include:
-fabricarea produselor alimentare conţinând în principal fructe sau legume, cu excepţia mâncărurilor gata
preparate sub formă congelată sau de conserve
-activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în oţet, ambalarea în cutii de conserve etc.
-fabricarea produselor alimentare din fructe şi legume
-fabricarea gemurilor, marmeladelor şi jeleurilor
-prăjirea nucilor
-fabricarea preparatelor şi pastelor din nuci
Această clasă include de asemenea:
-fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe şi legume, ca deexemplu:
-salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
-legume curăţate sau tăiate
-brânză din soia (tofu)
Codul CAEN 1039 exclude:
-fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi cod CAEN 1032
-fabricarea făinii sau prafului din legume uscate, vezi cod CAEN 1061
-conservareafructelor şi nucilor în zahăr (fructe confiate), vezi cod CAEN 1082
-fabricarea mâncărurilor din legume, vezi cod CAEN 1085
-fabricarea concentratelor artificiale, vezi cod CAEN 1089


Cod CAEN 1039 – v2 2025 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 1039 | Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a. ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 × = 70