Cod CAEN 1051 | Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor

Grupa CAEN 105 | Fabricarea produselor lactate

Codul CAEN 1051 include:
-prelucrarea laptelui lichid proaspăt, pasteurizat, sterilizat, omogenizat şi/sau tratat la temperatură ridicată
-fabricarea băuturilor pe bază de lapte
-fabricarea smântânii din laptele lichid proaspăt, pasteurizat, sterilizat, omogenizat
-fabricarea laptelui praf sau concentrat, îndulcit sau neîndulcit
-fabricarea laptelui sau smântânii în formă solidă
-fabricarea untului
-fabricarea iaurtului
-fabricarea brânzei şi a laptelui bătut
-fabricarea zerului
-fabricarea cazeinei sau lactozei
Codul CAEN 1051 exclude:
-producţia de lapte brut de vacă, vezi cod CAEN 0141
-producţia de lapte brut de oaie, capră, iapă, măgăriţă, cămilă etc., vezi cod CAEN 0143, 0144, 0145
-fabricarea laptelui care nu provine din lăptării şi a înlocuitorilor de brânză, vezi l089
1052 Fabricarea îngheţatei
Această clasă include:
-fabricarea îngheţatei şi a altor produse comestibile asemănătoare îngheţatei cum este sorbetul
Această clasă exclude:
-activităţi ale cofetăriilor specializate în producerea îngheţatei, vezi cod CAEN 5610


Cod CAEN 1051 – v2 2023 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 1051 | Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

62 − = 58