Cod CAEN 5920 | Activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală

Grupa CAEN 592 | Activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală

Codul CAEN 5920 include activităţile de producţie a înregistrărilor originale (audio) cum ar fi benzi, CD-uri;
promovarea şi distribuirea înregistrărilor audio către comercianţii cu ridicata, comercianţii cu amănuntul sau
direct către public. Aceste activităţi pot fi integrate sau nu în producţia înregistrărilor master în cadrul aceleiaşi
unităţi. În cazul în care nu sunt integrate, unitatea care desfăşoară aceste activităţi trebuie să obţină drepturile de reproducere şi distribuţie a înregistrărilor master. Această clasă include şi activităţi de servicii pentru realizarea înregistrărilor audio în studio sau în altă locaţie, inclusiv producţia de programe radio înregistrate pe bandă.
Această clasă include de asemenea activităţi de editare demuzică, adică activităţi de: achiziţionare şi înregistrare a drepturilor de reproducere pentru compoziţii muzicale; promovarea, autorizarea şi utilizarea acestora în înregistrări, la radio, televiziune, în producţii cinematografice, spectacole, pentru tipărire etc. Unităţile angajate în aceste activităţi pot deţine dreptul de reproducere sau pot acţiona în calitate de administratorîn numele proprietarilor dreptului de reproducere. Publicarea partiturilor muzicale este inclusă aici.

Cod CAEN 5920 – v2 2023 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 5920 | Activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1