Măcelarii şi alţi lucrători în prelucrarea cărnii şi peştelui se ocupă cu sacrificarea animalelor, curăţarea, tăierea şi pregătirea cărnii şi a peştelui, dezosarea şi pregătirea produselor alimentare sau conservarea cărnii, peştelui şi altor produse alimentare prin uscare, sărare sau afumare.
Cod COR 751101 – carmangier
Cod COR 751102 – ciontolitor tranşator carne
Cod COR 751103 – măcelar
Cod COR 751104 – sterilizator
Cod COR 751105 – operator abatorizare păsări
Cod COR 751106 – lucrător la prelucrarea peştelui
Cod COR 751107 – afumător carne
Cod COR 751108 – operator prelucrare iniţială a păsărilor
Cod COR 751109 – operator prelucrarea carcaselor de pasăre
Cod COR 751110 – operator sortare carcase de pasăre
Cod COR 751111 – operator tranşare carcase de pasăre
Cod COR 7511 – 2023 actualizat
Dă vestea!
on Facebook