Cod CAEN 1012 | Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre
12 iunie 2018

Codul CAEN 1011 include:
-activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie,
etc.
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată.
Această clasă include de asemenea:
-sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
-producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
-producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
-prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
-producţia de lână trasă
Codul CAEN 1011 exclude:
-producţia grăsimii comestibile de pasăre, vezi cod CAEN 1012
-ambalarea cărnii, vezi cod CAEN 8292


Cod CAEN 1011 – v2 2019 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 1011 | Prelucrarea şi conservarea cărnii ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =