Cod CAEN 1012 | Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre
12 iunie 2018

Cod CAEN 1013 | Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)

Grupa CAEN 101 | Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne

Codul CAEN 1013 include:
-producţia de carne uscată, sărată sau afumată
-fabricarea preparatelor din carne:
-cârnaţi, salam, pateu, şuncă fiartă, etc.
Codul CAEN 1013 exclude:
-fabricarea de preparate refrigerate si a mâncărurilor din carne de pasăre, vezi cod CAEN 1085
-fabricarea supelor conţinând carne, vezi cod CAEN 1089
-comerţul cu ridicata al cărnii şi al produselor din carne, vezi cod CAEN 4632
-ambalarea cărnii, vezi cod CAEN 8292
102 Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor
1020 Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor
Această clasă include:
-activitatea de preparare şi conservare a peştelui, crustaceelor şi moluştelor şi anume: refrigerarea, congelarea, uscarea, afumarea, sărarea, punerea la saramură, conservarea etc.
-obţinerea de preparate din peşte, crustacee şi moluşte: fileuri de peşte, icre, caviar, înlocuitori de caviar etc.
-producţia de făină de peşte destinată consumului uman sau pentru hrana animalelor
-producţia de făină şi produse solubile din peşte şi din alte animale acvatice, improprii pentru consumul uman
Această clasă include de asemenea:
-activitatea navelor angajate numai în prelucrarea şi conservarea peştelui (nave uzină)
-activitatea de prelucrare a algelor marine
Această clasă exclude:
-activităţile de prelucrare şi conservare a peştelui de către navele angajate în activitatea de pescuit vezi cod CAEN 0311
-activităţile de prelucrare a cărnii de balenă, pe uscat sau pe vase specializate, vezi cod CAEN 1011
-producţia de uleiuri şi grăsimi din materii marine, vezi cod CAEN 1041
-fabricarea mâncărurilor din peşte congelat, etc., vezi cod CAEN 1085
-fabricarea supelor de peşte, vezi cod CAEN 1089


Cod CAEN 1013 – v2 2019 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 1013 | Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre) ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 − = 55