Cod CAEN 1013 | Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)
12 iunie 2018
Cod CAEN 1011 | Prelucrarea şi conservarea cărnii
12 iunie 2018

Codul CAEN 1012 include:
-activităţi ale abatoarelorangajate în sacrificarea, prelucrarea sau conservarea cărnii de pasăre
-producţia de carne de pasăre proaspătă, refrigerată sau congelată si tranşarea acesteia în porţii
-producţia grăsimilor comestibile de pasăre
Această clasă include de asemenea:
-producţia de pene şi puf
Codul CAEN 1012 exclude:
-ambalarea cărnii, vezi cod CAEN 8292


Cod CAEN 1012 – v2 2019 actualizat

Aveți completări legate de cod CAEN 1012 | Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × = 12